Wie zijn wij?

Brigitte Chin-A-Fat en Martine de Voort zijn advocaten en mediators en gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Wij worden ondersteund door onze secretaresse Lisette Rochat-Lagrouw. Ons kantoor is gevestigd in Breda.

Chin-A-Fat De Voort bestaat sinds 1 maart 2009. Wij hebben elkaar ontmoet op een groter advocatenkantoor, MannaertsAppels Advocaten en Notarissen, waar wij beide jarenlang als advocaat en mediator hebben gewerkt. Wij zijn samen ons kantoor gestart om onze specialistische manier van werken verder te ontwikkelen en uit te dragen. Daarnaast om onafhankelijk en in teamverband te werken met andere disciplines zoals psychologen, accountants, fiscalisten en notarissen.

Zo kunnen wij mensen die te maken hebben met een echtscheiding of overige aspecten van het familierecht specifiek en op maat begeleiden op een menselijke manier in een vriendelijke omgeving. Daarin ligt onze kracht. Wij doen ons werk met veel enthousiasme en zijn trots op ons kantoor en onze manier van samenwerken. Door onze samenwerking varen wij met elkaar een gedegen en bewuste koers.  

Onze manier van werken als advocaat en mediator kenmerkt en onderscheidt zich door onze ervaring met de mens achter het conflict, onze betrokkenheid en oprechte interesse in onze cliënten. Deze interesse in mensen blijkt uit het feit dat wij meer dan alleen rechten hebben gestudeerd. Brigitte heeft naast rechten psychologie gestudeerd. Martine heeft naast rechten een driejarige opleiding tot gedragsdeskundige en coach (TA, NLP en systemisch werken) met goed gevolg afgelegd. 

Wij zijn door onze achtergrond en ervaring goed op de hoogte van de wettelijke regels en normen, de financiële afwikkeling en hebben een goed inzicht in het psychologisch proces van scheiden: hoe verloopt dat bij scheidende mensen en wat gebeurt er bijvoorbeeld in dat proces met de kinderen? In het mediationproces worden bijvoorbeeld ook de kinderen betrokken, als eerste door de ouders zelf en daarna door ons als mediator naar hen te luisteren. Hierdoor krijgt het menselijk proces van scheiden een duidelijke plaats in het juridische en zakelijke kader. Wij werken probleemoplossend in plaats van juridiserend. Ex-partners kunnen zo vaak beter verder met elkaar als ouders.

Een van onze cliënten gaf ons de volgende aanbeveling voor u: "Vakmensen die weten waar het écht over gaat bij complexe emotionele vraagstukken. Verdiepen zich in de klant, gaan er voor en staan er voor. Korte communicatielijnen en adequaat/tijdig reagerend."

Van onze cliënten horen wij dat onze menselijke aanpak, onze kwaliteit en het voortdurend aandacht hebben voor het belang van de kinderen ons onderscheidt van andere advocaten. Wij verwijzen u graag naar hetgeen onze cliënten zeggen over onze manier van werken als advocaat en/of mediator.

 

Wij helpen u graag

Over Martine en Brigitte

"Verdiepen zich in de klant, gaan er voor en staan er voor."

''Vakmensen die weten waar het écht over gaat bij complexe...

Lees meer

Haar authenticiteit en integriteit hebben ons geraakt

"Haar authenticiteit en integriteit hebben ons geraakt"

''We kwamen bij Martine terecht via een vriendin die een...

Lees meer

Over Brigitte als mediator

"In een extreem heftige tijd is het heel fijn dat je een onpartijdig iemand hebt, die meedenkt"

''Ik ben heel dankbaar voor de manier waarop Brigitte ons...

Lees meer

Bijzonder kundig en beschikt over een groot netwerk van experts

"Bijzonder kundig op haar vakgebied, beschikt ook over een groot netwerk van experts op vele gebieden"

''Martine de Voort maakte al vanaf het eerste ogenblik een...

Lees meer

Over Brigitte als advocaat

"In dit soort situaties wil je het gevoel hebben dat je blindelings op je advocaat kunt vertrouwen."

''Ik vond het heel fijn dat Brigitte niet voorgeeft alleen...

Lees meer

Kennismaken?

Wilhelminastraat 7
4818 SB Breda
chinafat@chinafatdevoort.nl
devoort@chinafatdevoort.nl

076 - 523 19 22