Cliënten over ons

over Martine de Voort

Over Chin-A-Fat De Voort als stagebegeleider

Voor mijn opleiding HBO-Rechten heb ik bij Chin-A-Fat de Voort familierecht advocaten en mediators een stage van 16 uur gelopen. Van tevoren was het contact prettig en de stage makkelijk te regelen. Ook werd mij aangeboden om op bepaalde data te komen meelopen waarop er bijzondere activiteiten op het programma...

Lees meer

Over Martine als mediator

''Ik weet niet hoe ik het had moeten aanvliegen. Alles kwam op me af en ik had het idee dat ik alles op mijn schouders moest dragen en alles alleen moest doen. Martine, je hebt mij en ons zo geholpen. Je kan tot ons doordringen en verzachten. Ik kwam niet door...

Lees meer

Over Martine als advocaat

"Het staat nu allemaal zwart op wit en ik ben tevreden. Ik wil jou hartelijk bedanken voor het "me thuisvoelen" bij je. Voor het precies uitzoeken hoe de vork nu in de steel zit."

Lees meer

Over Martine als mediator

"Bedankt voor de goede zorg, ik heb dit als erg prettig ervaren en vind jullie ook professioneel overkomen wat ook zo is uiteraard! Werden gelukkig ook andere zaken besproken die ook belangrijk waren en ik niet eens aan gedacht had. Top!!!"

Lees meer

Over Martine als mediator

Zat van begin af aan op mijn gemak en had alle vertrouwen in U. Uw kennis en inlevingsvermogen hebben ons uiteindelijk toch geleid tot een convenant, dat recht doet aan ons allebei en onze zoon. Bij deze wil ik U bedanken voor de goede afwikkeling van ons scheidingsconvenant.

Lees meer

Over Martine als advocaat

"Graag wil ik je nogmaals bedanken voor al je inspanningen en voor het doorzetten en doorpakken. Hierdoor heb ik met een goed gevoel scheidingsperiode echt af kunnen sluiten en kan ik verder met mijn leven."

Lees meer

Wij helpen u graag

Direct naar cliënten over

Kennismaken?

Wilhelminastraat 7
4818 SB Breda
chinafat@chinafatdevoort.nl
devoort@chinafatdevoort.nl

076 - 523 19 22