Cliënten over ons

Over Martine als mediator

"Bedankt voor de goede zorg, ik heb dit als erg prettig ervaren en vind jullie ook professioneel overkomen wat ook zo is uiteraard! Werden gelukkig ook andere zaken besproken die ook belangrijk waren en ik niet eens aan gedacht had. Top!!!"

Lees meer

Over Martine als mediator

Zat van begin af aan op mijn gemak en had alle vertrouwen in U. Uw kennis en inlevingsvermogen hebben ons uiteindelijk toch geleid tot een convenant, dat recht doet aan ons allebei en onze zoon. Bij deze wil ik U bedanken voor de goede afwikkeling van ons scheidingsconvenant.

Lees meer

Over Martine als advocaat

"Graag wil ik je nogmaals bedanken voor al je inspanningen en voor het doorzetten en doorpakken. Hierdoor heb ik met een goed gevoel scheidingsperiode echt af kunnen sluiten en kan ik verder met mijn leven."

Lees meer

Over Martine als mediator

Martine heeft ons goed begeleid om een passende oplossing op maat te vinden in onze scheiding. Er was ook veel aandacht voor het emotionele stuk, de twee verschillende persoonlijkheden, onze krachten en valkuilen. Dit was belangrijk, omdat juist alle onderliggende emoties (met name angst, boosheid en verdriet) die bij het...

Lees meer

Over Martine als mediator

"Hartelijk dank voor je hulp en advies. Ben erg tevreden over je verleende diensten. Ik vond dat je de juiste snaar wist te raken daar waar het moeilijk werd, emotioneel gezien dan. Dat heeft mij, en ik denk mijn ex ook, geholpen om beter te kunnen loslaten."

Lees meer

Over Martine als mediator

"Hi Martine, Nogmaals dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Is geen makkelijk proces geweest en heb ook wel ‘klapje’ gehad vlak voor de zomer. Ik realiseer mij ook goed dat 2019 een keerpunt in ons leven is geworden. Fijn dat jij ons hebt kunnen begeleiden in dit proces,...

Lees meer

Wij helpen u graag

Direct naar cliënten over

Kennismaken?

Wilhelminastraat 7
4818 SB Breda
chinafat@chinafatdevoort.nl
devoort@chinafatdevoort.nl

076 - 523 19 22